Onze disciplines

Met passie en erkenning en werken wij dagelijks aan het service en (periodiek) onderhoud van elektrotechnische installaties.

We werken in de breedste zin van de elektrotechniek en zijn jouw vakkundige partner voor onder andere licht- en krachtinstallaties, (nood)verlichting, lichtregel systemen, domotica, data-netwerken, zorgsystemen, geluidsinstallaties en beveiligingsinstallaties.

Elektrotechniek

DES Service & Onderhoud biedt complete elektrotechnische installaties aan voor bedrijven en particulieren. Met een vakkundig team betrokken en vol passie ontwerpen, installeren én onderhouden wij elektrotechnische installaties voor uiteenlopende sectoren.
E-installaties
verlichting
domotica/smart living
duurzame energie

Communicatietechniek

Met behulp van state-of-the-art toepassingen zorgen wij voor een optimaal en bedrijfszeker netwerk. Dit kan zowel bekabeld als draadloos, of een combinatie van beiden. Talloze apparaten op het gebied van verlichting, beveiliging als duurzame energie, worden met dit netwerk verbonden.
Datanetwerken
deurcommunicatie
zorgtechnologie
systeem integratie

beveiligingstechniek

Op het gebied van beveiligingstechniek geldt steeds strengere wet- en regelgeving. DES Service & Onderhoud voorziet je van basic tot high-end oplossingen.
brandmeld/ontruiming
inbraakbeveiliging
toegangscontrole
camerabewaking

    DES MOOI WERK