Wij zijn het vak meester!

Positieve beoordelingen en gestage groei laten zien dat onze expertise wordt erkend. Dit dankbare werk motiveert ons keer op keer onze kwaliteiten in te zetten.

Over DES Service & Onderhoud

DES Service & Onderhoud is opgericht in 2019. Onze experts zijn het vak meester en draaien hun handen niet om voor complexe installaties. Wij zetten ons dagelijks in om de beste kwaliteit te leveren in de volgende segmenten: woningbouw, utiliteitsgebouwen, kantoorpanden, fabrieken, industrie, leisure, zorginstellingen en het onderwijs.

Jouw tevredenheid staat voorop! Wij zorgen dat ons bezoek als prettig wordt ervaren, door onder andere heldere communicatie over de werkzaamheden. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Budel.

DES Service & Onderhoud is een full service installatiebureau en een onderdeel van DES Group.

DES Group is eveneens de moedermaatschappij van Valkenaars Elektrotechniek, Verheggen Elektrotechniek, DES Beveiligingstechniek, NVO Verdelerbouw, DES Retailtechniek, JWR Elektrotechniek en Regio Service.

Waar wij voor staan

DES-kundig
Het team van DES Service & Onderhoud bestaat uit opgeleid, vakkundig én gemotiveerd personeel. Onze mensen verstaan het vak. Door ruime ervaring en vakmanschap lukt het ons om keer op keer de beoogde resultaten te halen. Wij werken enkel met gedreven professionals die plezier en voldoening halen uit het vak en de bijbehorende werkzaamheden. Dat zie en merk je.

 

Betrouwbaar

Betrouwbaarheid staat hoog in ons vandaal. Afspraak is afspraak. Wij kiezen de beste systemen en componenten wat de betrouwbaarheid van de installaties ten goede komt. Door het toepassen van proven technology bieden wij hoogwaardig kwalitatieve systemen.

 

Passie
Onze mensen hebben passie voor het vak. Dat vertaalt zich in het vakmanschap waarmee wij elektrotechnische problemen oplossen en merk je aan de betrokkenheid. Onze experts weten altijd op een creatieve en innovatieve wijze een vakkundig resultaat te leveren. Dit dankbare werk motiveert ons keer op keer onze kwaliteiten in te zetten. Daarnaast vinden wij het belangrijk om onszelf te blijven ontwikkelen. Het volgen en geven van trainingen zorgt voor een persoonlijke groei en houdt ons scherp.

 

Samen
Bij DES Service & Onderhoud staan we voor elkaar klaar. Zowel de binnen- als buitendienst werkt met elkaar samen en heeft elkaar nodig om tot de beste oplossing te komen. Wij zijn een hecht team, dat is bevorderlijk voor de werksfeer en voor het resultaat.

 

Dynamisch
DES Service & Onderhoud is dynamisch in de breedste zin van het woord. Wij zijn flexibel in de gehele organisatie. De nieuwste technieken maken wij eigen en door ons complete team kunnen we ook op- en afschalen in capaciteit. Wij bieden diversiteit én kennis binnen alle disciplines!

    DES MOOI WERK