Duurzame energie

Als duurzame installateur willen wij graag onze bijdrage leveren aan het tegengaan van klimaatverandering door onze kennis op het gebied van energieontwikkeling en MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) up-to-date te houden.

Duurzame energie

Vanwege klimaatverandering en kostenbesparingen is de vraag naar energie neutrale gebouwen explosief gestegen. Hierbij is duurzame energie één van de speerpunten bij het realiseren van een volledige elektrotechnische installatie.

Er kan gebruik worden gemaakt van de meest innovatieve technieken om energie te besparen of op te wekken. Door systemen aan elkaar te koppelen kunnen we inzicht geven in het energieverbruik en de besparing. Om je volledig te ontzorgen verzorgen wij ook het onderhoud van alle elektrotechnische energieoplossingen en installaties. Zo verduurzamen we met z’n alle stukje voor stukje de wereld om ons heen.

Vraag offerte op

Laadpalen elektrische auto's

Thuis, op het werk en in het openbaar. Laadpalen en laadpleinen zijn een must voor elke elektrische auto. Met laadpalen op het parkeerterrein doe je niet alleen alle elektrische rijders een plezier, maar draag je als bedrijf bij aan een emissievrije wereld. Ook wel maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Denk hierbij aan:

  • LED-verlichting in combinatie met slim schakelen;
  • PV-panelen/ zonnepanelen;
  • Infrarood-verwarming;
  • E-mobiliteit:
    • Elektrische oplaadpunten en behoeve van E-Bikes;
    • Laadpalen ten behoeve van elektrische auto’s.

    DES MOOI WERK