Periodiek onderhoud

Gedegen onderhoud is nodig om defecten en storingen te voorkomen en in vroeg stadium te signaleren. Wij zorgen ervoor dat elektronische installaties een goede werking hebben en een lange levensduur.

Voorkomen wint van vervangen

Een optimale werking en een lange levensduur van elektrotechnische installaties moet vanzelfsprekend zijn. Gedegen onderhoud is nodig om defecten en storingen te voorkomen of in vroeg stadium te signaleren. Goed onderhoud is verplicht gesteld door Arbowet, overheden en verzekeringsmaatschappijen.

 

Periodiek Onderhoud
Ieder onderhoudscontract is maatwerk. Daarom gaan we graag met jou aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn inzetbaar voor preventief onderhoud, waarbij het aantal storingen wordt geminimaliseerd. Daarnaast verzorgen we ook correctief onderhoud, waarbij we binnenĀ  afgesproken responstijden een storing oplossen. Snel schakelen is ’the key’.

Storingen en defecten komen altijd op ongelegen tijdstippen. We raden jou aan om een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) op te stellen in combinatie met een meerjarenonderhoudsbegroting (MJOB). Zo krijg je financieel inzicht in het onderhoud en kun je storingen en defecten tijdig signaleren of voorkomen.

Neem contact op

    DES MOOI WERK