Service

Wij leveren een bijdrage aan een comfortabel en veilig leefklimaat. Onze monteurs staan dagelijks voor je klaar! Korte lijnen en duidelijke communicatie maken onze service uniek.

Wij staan voor je klaar!

Snel schakelen, korte lijnen en duidelijke communicatie is de basis van onze service. Onze toppers houden zich dagelijks bezig met het installeren, renoveren en uitvoeren van servicewerkzaamheden aan elektronische installaties. Of het nu gaat om een eenvoudige aanpassing of een complete verbouwing, onze vakkundig opgeleide mensen willen jou graag helpen.

 

Elektrotechniek

Elektrotechniek, je kunt er niet omheen. Ieder huis, kantoorpand en winkel maakt namelijk gebruik van elektriciteit. De aanleg van elektriciteit vereist kennis, maar het onderhoud vergt minstens zoveel vakmanschap. Wij zijn beschikbaar voor uiteenlopende projecten. Hierbij kun je denken aan het installeren van een wandcontactdoos of het verduurzamen van jouw huidige verlichting naar LED-verlichting. Ook is het mogelijk om een ROI (Return On Investement) berekening te maken of je te ondersteunen bij uw subsidie aanvraag.

 

Communicatie

Bij DES Service en Onderhoud hebben onze specialisten hoogwaardige meetapparatuur tot hun beschikking om je data netwerk gecertificeerd uit te breiden. Het verzorgen van glasvezelverbindingen behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Beveiligingstechniek

Door de aanschaf van elektronische beveiliging daalt het inbraakrisico. Wij creƫren een beschermd thuis en een veilig werkplek. Onze beveiligingsmiddelen zijn namelijk gericht op het detecteren en melden van indringers. Dit is zowel mogelijk voor particulieren als voor bedrijven. Graag delen wij onze kennis en mogelijkheden zodat de veiligheid gewaarborgd blijft.

 

 

Neem contact op

    DES MOOI WERK